Mentiuni legale

Toate informaţiile conţinute în acest site sunt considerate cu caracter general.

Toate cele prezentate în acest site sunt valabile numai pentru Societatea Tipografica Filaret SA şi sunt proprietatea exclusivă a Societatii Tipografica Filaret SA. De asemenea, V deţine toate drepturile de proprietate intelectuală prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea sau publicarea sub orice formă a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al Societatii Tipografica Filaret SA.

Deşi depunem toate eforturile  pentru a vă transmite informaţii actualizate şi exacte, pentru a prezenta in mod cat mai clar şi concis toate informaţiile din acest site, Societatea Tipografica Filaret SA nu garantează că prezentele pagini nu conţin erori. Societatea Tipografica Filaret SA nu este si nu va fi legal responsabilă sub nici o formă pentru nici o inadvertenţă ori descriere eronată a informaţiilor prezentate în acest site. Vă asigurăm că depunem tot efortul pentru remedierea eventualelor erori.

Societatea Tipografica Filaret SA nu oferă nici o garanţie şi nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru nici un fel de daune, fie ele directe sau indirecte, survenite ca urmare a accesării sau folosirii oricărei informaţii furnizate în cadrul acestei pagini de Internet.

Societatea Tipografica Filaret SA nu garantează securitatea traficului pe internet şi confidenţialitatea documentelor şi materialelor transmise către Societatea Tipografica Filaret SA prin intermediul Internetului. Prin transmiterea sau oferirea oricăror informaţii sau materiale către pagina noastra de Internet, vă exprimaţi acordul ca Societatea Tipografica Filaret SA să folosească informaţiile oferite de dumneavoastră în orice scop, inclusiv reproducere, transmitere, publicare, emisie radio – TV sau trimitere prin poştă.”

Este interzisă transmiterea către acest site sau către adresele de e-mail amintite în interiorul site-ului a oricăror materiale considerate ilegale, periculoase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare şi a materialelor care ar putea fi considerate ca instigare la fapte care contravin legii.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site, cu excepţia celor făcute de Societatea Tipografica Filaret SA, precum si realizarea de link-uri către site-ul Societatea Tipografica Filaret SA, fără acordul în prealabil din partea sa, ne dă dreptul de a face uz de toate prerogativele legale pentru sancţionarea acestor fapte.

Politica Societatii in domeniul Calitatii, Mediului si SSM