Informatii · Expo

In perioada 10-11 iunie 2015, Societatea Tipografica Filaret S.A. a participat la Expozitia international INFRATRANS cu tema "Transportul feroviar de calatori, marfa si infrastructura feroviara in contextul alinierii la directivele europene si Master Planul General de transport al Romanei", sub patronatul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si organizat cu sprijinul: CFR Infrastructură, CFR Calatori, CFR Marfa şi AFER.

Participarea la aceasta manifestare a permis societatii, abia iesita din insolventa, sa isi faca cunoscute actiunile intreprinse in domeniul de tiparituri, precum si preocuparile de viitor în vederea realizării unei oferte optime pentru dezvoltarea si perfectionarea serviciilor in domeniul tiparului, in conformitate cu cerintele reglementarilor Uniunii Europene. Tipografia isi doreste sa se mentina la nivel de top pe piata de tipar si sa fie un competitor de seama in domeniul in care activeaza.

La eveniment au fost prezente cele mai importante companii din tara si din strainatate, reprezentanti ai organizatiilor internationale in domeniul feroviar, specialisti si factori de decizie din domeniu, cum ar fi : Asociatia Inginerilor Feroviari din Romania (AIFR), ALSTOM, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Grup Feroviar Roman (GFR), Informatica Feroviara, Telecomunicatii CFR, Electrificare CFR, Siemens, ISAF, etc.

Editia din acest an si-a propus sa promoveze proiectele feroviare din România cu implicatii directe asupra calitatii transportului feroviar, asupra cresterii vitezelor de transport pentru calatori si marfuri, precum si in directia promovarii unor solutii tehnologice moderne pentru repararea si intretinerea infrastructurii feroviare.

Felicitari organizatorilor: Asociatia Inginerilor Feroviari din Romania (A.I.F.R.) si ITS Events Management!

Cateva tiparituri Cateva tiparituri
produse de noi: Mersul trenurilor, brosuri, pliante...
Standul nostru Standul nostru
in mijlocul companiilor din 'familia' CFR

Expozitia INFRATRANS si simpozionul cu tema "Transportul feroviar de calatori, marfa si infrastructura feroviara" s-a desfasurat in perioada 10-11 Iunie 2015, sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.
Organizatori: Asociatia Inginerilor Feroviari din Romania (A.I.F.R.) si ITS Events Management cu sprijinul: CFR Infrastructura, CFR Calatori, CFR Marfa.

Directorul Adjunct al societatii, Nicoleta Stancu la conferinta de deschidere a evenimentului

La conferinta

Delegatia oficiala in vizita la standurile expozitionale

Directorul CNCF CFR SA, Dan Costescu si Directorul Directiei pentru Fonduri Europene din cadrul CNCF CFR SA, Marius Chiper, la standul tipografiei cu gazda, Director Adjunct Nicoleta Stancu.

Secretarul de Stat, reprezentant al Ministerului Transporturilor

reprezentantii nostri la Expo

 

Politica Societatii in domeniul Calitatii, Mediului si SSM